Kosten Branche Erkend

Nagelstudio

De extra kosten, bovenop je lidmaatschapsgeld, voor de audit bedragen € 200,00* voor het eerste jaar. In de vervolgjaren betaal je € 100,00* bovenop je lidmaatschap. Deze toeslag is bedoeld voor eventuele re-audits die je moet ondergaan zoals bijvoorbeeld na een verhuizing van je bedrijf. Ook wordt de toeslag gebruikt om te zorgen voor extra promotie rondom het keurmerk. * Exclusief 21% BTW 

Zelf Erkend

Nagelstudio

worden? ...

Het Nagelgilde heeft als belangrijkste doel het verbeteren van de professionaliteit van het vak nagelstyling. Hierdoor kunnen we het kaf van het koren scheiden en er samen voor zorgen dat consumenten met een gerust hart een nagelstudio kunnen bezoeken.

Branche Erkend Nagelstudio worden

Wanneer jij Branche Erkend Nagelstudio wordt, draag je bij aan de reputatie van het vak nagelstyling. Je laat aan de consument zien dat jouw nagelstudio hoort bij de geselecteerde groep professionele nagelstudio’s van hoog niveau.

Waarom Branche Erkend Nagelstudio worden?

Branche Erkende Nagelstudio’s onderscheiden zich van andere nagelstudio’s omdat zij voldoen aan de kwaliteitseisen die door Het Nagelgilde zijn gesteld. Klanten kunnen rekenen op een uitstekende behandeling, uitgevoerd op de correcte wijze en plaats. Deze behandelingen zijn geschikt voor nagels en handen. Door het muurschild ‘’Branche Erkend Nagelstudio’’ weet de consument dat hij/zij te maken heeft met een studio die voldoet aan alle kwaliteitseisen die gesteld zijn door Het Nagelgilde. Welke voordelen zijn er? Je ontvangt een concept persbericht voor in de lokale klant; Je ontvangt informatiefolders en posters; Je mag het logo van Branche Erkend Nagelstudio doorvoeren in al je commerciële uitingen; Je hebt de mogelijkheid om je eigen pagina op te richten op de website van Het Nagelgilde; Je kunt gratis deelnemen aan door Het Nagelgilde georganiseerde vakdagen. En uiteraard alle voordelen die je als gewoon lid ook hebt. Hoe werkt het? Denk jij aan alle kwaliteitseisen te voldoen? Wordt dan Branche Erkend Nagelstudio: 1. Dien je aanvraag voor erkenning in bij het secretariaat: info@nagelgilde.nl 2. Deze zullen jouw inschrijving bevestigen en een aanmeldingsformulier sturen 3. Er zal dan een afspraak worden gemaakt om een audit uit te voeren door een ervaren vakgenoot op basis van vastgestelde kwaliteitscriteria. 4. Bij een positieve uitslag ontvang je het muurschild ‘’Branche Erkend Nagelstudio’’ en kan je gebruik maken van alle bijbehorende voordelen.

Kwaliteitseisen

Als Branche Erkende Nagelstudio voldoe je aan de volgende kwaliteitseisen. Deze worden gecontroleerd tijdens een audit door een ervaren vakgenoot: De styliste heeft voldoende theoretische kennis; De styliste is in staat nagels te beoordelen en te kunnen adviseren; De styliste is in staat om een behandelplan te maken; De styliste is in het bezit van certificaten om het vak nagelstyling uit te kunnen oefenen; De studio is schoon en netjes, hygiëne staat hoog in het vaandel; De studio staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel; De styliste volgt met regelmaat trainingen en bijscholingen; Er wordt gewerkt met kwalitatief goede professionele producten; Er worden geen producten met schadelijke stoffen gebruikt; Er is een stofafzuigsysteem aanwezig voor de afzuiging van schadelijke fijnstof; De studio heeft alle zaken die horen bij het ondernemerschap op orde; De studio is in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering.

Sterrensysteem

Vanaf eind 2017 wordt er gewerkt met een sterrensysteem voor Branche Erkende Nagelstudio’s. Elke bestaande en erkende studio kan deze sterren sparen. De studio ontvangt 1 ster bij het aantonen van een KVK-inschrijving en de behaalde diploma’s: Muurschild lid = ja Muurschild erkende studio = nee Sticker salon 2017 up to date = nee De studio ontvangt 2 sterren bij inlevering van de leveringsvoorwaarden en de verzekering: Muurschild lid = ja Muurschild erkende studio = nee Sticker salon 2017 up to date = nee De studio ontvangt 3 sterren in combinatie met audit: Muurschild lid = ja Muurschild erkende studio = ja Sticker salon 2017 "up to date" = ja/nee Als een studio in het bezit is van 3 sterren ontvangt hij een sticker waarmee de studio getoetst en goed is bevonden door het Nagelgilde.

Meer informatie

Alle Branche Erkende Nagelstudio’s zijn terug te vinden op onze website. Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact met ons opnemen.
© COPYRIGHT 2015                                          Nagelgilde   -   p/a Markerkant 10  13D   -   1316 AA   -   Almere    -   info@nagelgilde.nl   -   06 28 28 08 27