Fi-Sagie Beauty & Nail - Branche Erkend Nagelstudio

Branche Erkend Nagelstudio 

Fi-Sagie Beauty & Nail
Fiona van Duijn
Ravelijn 22A
4285 ED Woudrichem
T. 06-13236268
E. info@fi-sagie.nl
I. www.fi-sagie.nl

(Dit is een artikel over Fi-sagie Beauty & Nails, verschenen in het Altena Nieuws)
WOUDRICHEM, Na het volgen van een opleiding voor professionele visagie en hairstyling startte Fiona van Duijn in november 2011 met haar eigen onderneming: Fi-sagie. Al gauw volgden er meer opleidingen om haar bedrijf te kunnen laten groeien en de werkzaamheden te kunnen uitbreiden met wimperextentions, manicure en allround nagelstyling.
“Om mijn visagie te updaten, heb ik in september 2014 een masterclass gevolgd van Tom Sebastian, topvisagist in de tv-wereld.
De naam van mijn bedrijf heb ik toen veranderd in Fi-sagie Beauty & Nail. Dit jaar is de salon ook nog uitgebreid met de behandeling Spray Tanning.” Fiona doet de visagie voornamelijk op locatie, maar voor de andere werkzaamheden had ze een ruimte nodig; dat begon in een kamer in huis, maar in 2014 kreeg zij de mogelijkheid om een stuk bij te bouwen.
“Zodoende heb ik sinds november 2014 mijn eigen salon. Dit jaar heb ik de moed bij elkaar geraapt om een audit te laten afnemen, om zo erkenning voor mijn salon te krijgen voor mijn werkzaamheden als nagelstyliste; deze erkenning krijg je niet zomaar, want als professioneel nagelstyliste moet je daarvoor aan heel wat richtlijnen voldoen, maar in april was het zover en kreeg ik, na het keuren van mijn zetwerk van de kunstnagel, het doornemen van de salon en apparatuur en het nakijken van al het papierwerk, de leuke mededeling dat de salon zeker erkenning waardig is.” Momenteel is Fi-Sagie de enige erkende nagelstudio in de regio. Een erkenning houdt in dat er met kwaliteitsproducten gewerkt wordt en dat de salon en werkmaterialen worden schoongemaakt volgens de richtlijnen van de hygiëne. Daarnaast zit er altijd garantie op de producten en het zetwerk. De nagelstyliste beschikt over de juiste kennis van de natuurlijke nagel en de huid en weet op de juiste manier te handelen bij eventuele problemen in de natuurlijke nagel en kan hier het juiste advies over geven. Een vertrouwd idee voor de klant dus!

Wat kan je verwachten van Fi-sagie Beauty & Nail?

  • Een totaalpakket voor bruiden en/of daggasten (visagie, hairstyling, bruidsnagels, wimperextentions en spray tanning).
  • Verzorging van de natuurlijke nagel, hand en onderarm, eventueel uit te breiden met een massage en paraffinepakking.
  • Kunstnagels in zowel acryl als gel. Daarnaast wordt er gewerkt met nagellakken, UV-gel polish en nailart.
  • Drie soorten wimperextentions: wimperstrip voor 24 uur, wimperplukjes met een duur van 2-3 weken en de one-by-one-techniek met een duur van 4 weken of langer.
  • Verkoop van de merken Golden Rose, Golden Care en Make-up Studio.
  • Workshops en kinderfeestjes.