Nagelstudio La Petite Belge - Branche Erkend Nagelstudio

Branche Erkend Nagelstudio 

Nagelstudio La Petite Belge
Sarah Fransen
Marnestraat 15
5704 LX HELMOND
T. 06-25105496
E. info@lapetitebelge.nl

 

Wil jij een afspraak maken? Klik hier en plan zelf je datum en tijd.

Mijn naam is Sarah Fransen en ik ben de trotse eigenaresse van Nagelsalon & webshop La Petite Belge in Helmond.

Ik heb het voorrecht moeder te zijn van 3 leuke kids en ben getrouwd met een liefdevolle man. Ondernemend, verbindend en gepassioneerd typeren mij als mens. Creatief bezig zijn en nieuwe uitdagingen zitten in mijn bloed.

 

Helaas trof me in 2021 een zware depressie. Daardoor werd ik gedwongen om er over na te denken waar ik energie van krijg, in plaats van wat me energie kost.

 

Door de Coronapandemie moesten bv een nagelsalon helmond en uiteraard ook in de rest van Nederland dicht. Dit was het moment dat ik begon met het zetten van gellak. Ik ondervond dat ik daar een heel goed gevoel van kreeg! Het leverde me energie op! Het maakte me rustig en blij als ik het eindresultaat zag. Meerdere opmerkingen uit mijn omgeving als: "wauw doe je dat zelf" en "kun je dat ook eens bij mij doen?" brachten me tot het opbouwen van een mini klantenkringetje in privésfeer. De liefde voor het vak van nagelstyliste was geboren! Steeds meer mensen vertrouwden hun nagels aan me toe en mijn klantenkring groeide! Zoeken liet zien dat er ruimte was voor een Nagelstyliste Helmond en ook Gellak Helmond was een goede optie.

 

Veel oefenen, leren, onderzoeken en kijken hebben ervoor gezorgd dat ik zo verliefd ben geworden op het vak "nagelstyliste", dat ik mezelf wilde professionaliseren. Een cursus anatomie en pathologie van de nagels en een volledige opleiding tot allround nagelstyliste brachten mijn salon tot leven! Bij ons ligt de focus op de natuurlijke nagel en nagelvorm.

 

Een Belg in een klein nagelsalon in Helmond Brouwhuis:  Nagelstudio La Petite Belge!