Nagelstylisten

We scheiden het kaf van het koren...

Wat fijn dat je als nagelstylist op onze website terecht bent gekomen. Je vindt hier veel informatie over wat Het Nagelgilde is en wat we doen.
Het belangrijkste doel van de vereniging is het verbeteren van de professionaliteit van het nagelvak, waardoor we het kaf van het koren kunnen scheiden en er samen voor kunnen zorgen dat consumenten met een gerust hart een nagelstudio kunnen bezoeken. Om consumenten meer echte zekerheid te bieden is er het initiatief van het keurmerk Branche Erkend Nagelstudio en om jou meer zekerheid te bieden bij het volgen van opleidingen hebben we het keurmerk Branche Erkend Opleider.

Daarnaast is er de mogelijkheid om via Het Nagelgilde een hoogwaardig merk-onafhankelijk examen te doen. Als dit met goed gevolg is afgelegd, krijgt de deelnemer een branchediploma nagelstylist. Verder kun je natuurlijk deelnemen aan vakwedstrijden en vakdagen van de vereniging. Hier heb je als lid recht op kortingen, maar je kunt altijd meedoen ook als je (nog) geen lid bent van Het Nagelgilde. Wil je meer weten over lid worden van Het Nagelgilde? En wat jij er aan kunt hebben? Neem dan snel een kijkje op deze pagina

Wil je wat meer achtergrondinformatie over alles wat met het nagelvak te maken heeft? Dan hebben wij de pagina met nuttige artikelen voor je. Waar je ook alle informatie vind over Face-to-Face met Doug Schoon, waar je als lid korting op krijgt. Of wat dacht je van de agenda? Met alle beurzen, wedstrijden, examendata en open dagen van Branche Erkende Opleiders op een rijtje.
Ook kun je natuurlijk onze Facebook pagina bezoeken, hier vind je steeds het laatste nieuws van de vereniging.