Nuttige artikelen, nieuws en andere zaken

Op deze pagina vind je nieuws, handige informatie en alles wat voor de nagelstylist interessant kan zijn, waarvan wij vinden dat niet aan jouw aandacht mag ontsnappen.
 

Doug Schoon heeft een website genaamd Face-to-Face met Doug Schoon. Hier plaatst hij filmpjes waarin hij allerlei zaken op nagelgebied bespreekt. Neem gerust eens een kijkje op deze site om te zien welke zaken daarin allemaal aan bod komen.

Om alle filmpjes van Doug Schoon te mogen zien, kun je je abonneren op deze site. En omdat wij als Nagelgilde het belangrijk vinden dat nagelstylisten voorzien zijn van juiste informatie hebben wij een korting kunnen regelen met Doug Schoon. Je hebt onbeperkt toegang tot al deze filmpjes, normaal voor $ 6,95 per maand. Leden van Het Nagelgilde (leden, erkende nagelstudio’s en erkende opleiders) kunnen zich echter voor $ 5,95 per maand abonneren. Zo blijf je altijd goed op de hoogte van feiten en fabels rondom nagels, de chemie achter kunstnagels, enz. En regelmatig brengt Doug weer nieuwe filmpjes uit met nieuwe onderwerpen. Kortom, onmisbaar voor de serieuze nagelstylist! Als lid kun je je unieke kortingscode opvragen via het contactformulier.

Doug Schoon heeft vele artikelen geschreven en video’s gemaakt. Hier vind je een compleet overzicht.

Enkele interessante artikelen geselecteerd;

De manier om gelnagels te verwijderen waarbij het belang van een gezonde natuurlijke nagel voorop staat.

UV-Gel-Manicures-Proper-Removal
PDF – 372,1 KB 1889 downloads

Lees hier alle íns & outs' over UV- & LEDlampen.

Understanding-UV-Nail-Lamps
PDF – 159,0 KB 1835 downloads

Alles wat je moet weten over het gevaarlijke ingrediënt MMA.

MMA-information_ENG
PDF – 34,1 KB 1688 downloads

De Formaldehyde Mythe.

article-Exposing-The-Formaldehyde-Myth
PDF – 978,8 KB 1724 downloads