MAZ Beautyland 

Mooi van A tot Z
MAZ Beautyland de groothandel op gebied van beauty biedt ook verschillende opleidingen aan om u op te leiden tot professioneel nagelstyliste. Enjoy Nails is een onderdeel van MAZ Beautyland en verzorgen de nagelopleidingen van een manicure tot een allround nagelopleiding. Enjoy Nails is een beroeps erkende opleider, al onze opleidingen zijn daarom ook BTW VRIJ.

De cursus nagelstyling van Enjoy Nails biedt met Young Nails een uitgebreid cursusaanbod aan, naar ieders wens en financiële mogelijkheden. Al onze nagelopleidingen bevatten een theorie- en praktijkgedeelte. Tevens bieden wij ook cursussen aan op zaterdag. Enjoy Nails is er altijd voor haar leerlingen, ook na de opleiding zorgen wij voor dat steuntje in de rug, met leuke gratis perfectie trainingen blijf je op de hoogte van de laatste nieuwe tips en tricks.

Wij zorgen voor een gedegen individuele begeleiding en hebben wij standaard review-dagen in de cursusduur opgenomen. Tijdens deze dagen kunnen onze cursisten terug komen om aan te tonen hoe ze in de praktijk zijn 'gegroeid' en kunnen wij u helpen de puntjes op de i te zetten en met eventuele praktijk problemen.Tijdens de reviews komen zaken als snelheid en perfectie aan bod. Juist na het afronden van je opleiding loop je vaak tegen praktijk problemen aan, waar wij u graag bij helpen. Via de telefoon, e-mail of persoonlijk tijdens de review dagen.

Als het even tegen zit, sta je bij Enjoy Nails dus niet alleen!