Nail Care Manon

Manon Barrau volgde meer dan vijftien jaar geleden de opleiding tot nagelstyliste. Na het behalen van haar diploma begon ze een nagelstudio in Baarn. Al snel werd Nail Care Manon een begrip in de nagelbranche. In 2007 opende Manon een groothandel in Eemnes, dit bleek al snel een succes. Sinds 2011 is Nail Care Manon terug in Baarn. De salon en de groothandel zitten sindsdien in één pand. Inmiddels kunt u bij Nail Care Manon terecht bij de nagelstudio, pedicure, schoonheidsspecialiste, spray tanning en kapsalon. Ook worden hier allerlei cursussen en trainingen gegeven. In de afgelopen vijftien jaar bezocht Manon nationale en internationale beurzen en heeft veel kennis opgedaan. Ze wil zich steeds blijven ontwikkelen en streeft naar innovatie binnen de nagelbranche.

NCM Nail Care Manon
Sinds januari 2013 heeft Manon haar eigen gellijn ontwikkeld, genaamd NCM, wat staat voor Nail Care Manon. Alle producten zijn geheel zelf ontwikkeld. De producten zijn eerst uitvoerig getest, waar nodig aangepast en opnieuw getest, voordat de gellijn gelanceerd werd. Alleen de allerbeste producten zijn goed genoeg voor NCM. De kwaliteit van de producten is niet het enige dat telt, ook de uitstraling en de verpakking zijn erg belangrijk bij NCM.
De gellijn NCM bestaat uit verschillende producten: een Soak-off Lak Gel, een Bouwgel en een All In One Sculpture Clear Gel.

  • De NCM Soak-Off Lak Gel geeft twee tot vier weken mooie verzorgde nagels op de handen, op de voeten blijft deze zelfs zes tot acht weken mooi zitten. Deze lak is verkrijgbaar in diverse kleuren en in French Manicure. De NCM Soak-Off Lak Gel verstevigt de natuurlijke nagel en is in tien minuten af te weken, ook heeft u achteraf geen last van dun gevijlde nagels.
  • De NCM Bouwgel is makkelijk aan te brengen en hardt zeer snel uit. Hierdoor duurt een behandeling korter en kunnen er meer behandelingen op een dag gedaan worden. De NCM Bouwgel is een zeer sterke gel met een blijvende hoogglans.
  • De NCM All In One Sculpture Clear Gel maakt het mogelijk om met een simpele techniek elke teennagel te corrigeren. Deze elastische kunststof is het antwoord op mycosenagels, stootnagels, ingegroeide nagels en gebroken nagels. Daarnaast is het product geheel transparant voor een ultieme schimmelcontrole.


Professionele opleidingen
Nail Care Manon biedt verschillende opleidingen en trainingen aan voor nagelstylistes en pedicures. Hier leert u vaardigheden door middel van een uitgebreide uitleg en vervolgens het oefenen op een model. Op dit moment worden de volgende opleidingen en trainingen aangeboden:

  • NCM Soak-Off Lak Gel
  • NCM Bouwgel
  • NCM Sculpture Clear Gel
  • Manicure
  • Allround nagelstyliste
  • Cosmetische voetverzorging
  • Omscholing


Toekomstplannen
Het doel is om de NCM gellijn een begrip te laten worden in de nagelbranche. Nail Care Manon zal op veel nationale en internationale beurzen te vinden zijn. Ook zullen we de klanten meer gaan opzoeken, door middel van demo’s en cursussen willen we iedereen kennis laten maken met de producten van NCM.
Daarnaast wordt het tijd om op een grotere markt te gaan opereren. Nail Care Manon gaat Europa in. NCM zal niet alleen gevoerd worden in Nederland, maar ook in onder andere België, Duitsland, Spanje en Denemarken.
Bent u geïnteresseerd in de producten en/of diensten van Nail Care Manon? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail: info@nailcaremanon.nl of per telefoon 035-5411034.
U bent
natuurlijk ook van harte welkom bij ons op de Faas Eliaslaan 30A te Baarn.