Nails Unlimited

Opleidingen & Workshops

Wil je graag Nagelstyliste worden of ben jij een nagelstyliste die graag wil overstappen naar ons merk Magnetic?  Of ben je al eerder geschoold als nagelstyliste en wil je je verder ontwikkelen in het nagelvak? Bij ons kun je terecht voor professionele opleidingen en workshops waarin je je als professioneel Nagelstyliste verder kunt ontwikkelen.

Jouw docent bij Nails Unlimited (Candy Adam) heeft 19 jaar ervaring en is in de jaren door diverse merken gecertificeerd en sinds 2010 Magnetic Gecertificeerd. Professioneel en gericht om jou de fijne kneepjes van dit mooie vak te leren.

Webshop

Via onze webshop kun je als nagelstyliste producten inkopen. Wij zijn officieel dealer van het merk Magnetic. Een product dat staat voor een zeer goede kwaliteit en een eerlijke prijs!  Magnetic biedt alles wat je nodig hebt op het gebied van nagelstyling. Niet alleen een compleet assortiment van gels en acryls in vele kleuren en glitters, maar ook een groot scala aan nail-art producten, hoge kwaliteit penselen en elektrische apparatuur. Wij adviseren jou graag over onze producten,

 

Purex nageltafels met afzuiging

Wij zijn officieel en exclusief importeur en dealer van de Purex nageltafel voor de Benelux.  Deze tafel staat wereldwijd bekend om zijn afzuigsysteem waardoor nagelstylistes geen stof en chemische dampen meer inademen.

Heb je vragen over onze opleidingen, de producten of nageltafels?  Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag.