Proles Beauty

Proles Beauty is een jong en ambitieus bedrijf waar op een hoog niveau opleidingen worden gegeven en waar klanten op een eerlijke (no nonsense) manier geadviseerd worden. Dit sluit perfect aan op de visie van Young Nails. De slogan van Young Nails is dan ook: ‘Its all about you!’.
Om ervoor te zorgen dat we voorop blijven in de les- en nageltechnieken, volgen wij regelmatig trainingen. Het volgen van deze trainingen geeft ons de mogelijkheid om altijd optimaal en met de nieuwste technieken les te geven.

Waarom een opleiding bij Proles Beauty?
Wij vinden het heel belangrijk dat cursisten veel persoonlijke aandacht krijgen tijdens de opleiding. Daarom geven wij les aan kleine groepen van maximaal 6 personen.Om ervoor te zorgen dat we voorop blijven in de les- en nageltechnieken, volgen wij regelmatig trainingen. Het volgen van deze trainingen geeft ons de mogelijkheid om altijd optimaal en met de nieuwste technieken les te geven.

Service en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen tijdens de lessen altijd voor u klaar staan maar ook na uw opleiding kunt u bij ons terecht voor gratis advies en bijscholing. Ook als er tijdens de opleiding problemen zijn met een bepaalde technieken of ander praktische oefeningen bieden wij u de mogelijkheid om gratis extra trainingen te volgen.
Proles Beauty is erkend als Branche Erkend Opleider Nagelstyling. Dit keurmerk is een garantie voor kwaliteit van de opleiding van de aangesloten opleidingsinstituten.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag via de website een gratis informatie pakket aan.

Proles Beauty
Bemmelseweg 81h
6662 PE Elst (gld)
Tel: 0481-351418
Email: info@prolesbeauty.nl
Website: www.prolesbeauty.nl