Nail Level Basics 1 & 2

Visavi en Het Nagelgilde hebben een standaard leermethode ontwikkeld: Nail Level.
Deze
onderwijsmethode voor nagelspecialisten bestaat uit twee boeken die de basis van nagelstyling en manicure behandelen. Gebruik het als lesboek of als handig naslagwerk.

De duidelijke stappenplannen, overzichtelijke foto's en handige illustraties in Nail Level basics 1 helpen bij het begrijpen van de basis van nagelstyling. In basics 2 wordt dieper ingegaan op de basis, speciaal voor de gevorderde nagelstylisten.

Schaf deze handige boekenset aan voor de prijs van € 88,00 (inclusief 9% BTW), exclusief
€ 3,95 verzendkosten.
De digitale leeromgeving is bij de boekenset inbegrepen.

Nail Level is een leermethode voor beginners en gevorderden in de nagelbranche.
De methode
bestaat uit:
Een online leeromgeving (Nail Level Online)
Twee theorieboeken (Nail Level Basics);
Nail Level Basics 1: Nagelverzorging en anatomie
Nail Level Basics 2: Styling en design
De Nail Level Basics vormen de basis om verder te komen in het vak. Hierin staat alles wat een nagelspecialist met kennen en kunnen.

Online kunnen leerlingen een groot aantal vaktechnische
instructiefilms bekijken waarin ze experts uit de branche aan het werk zien. Daarnaast bevat de leeromgeving ook checkvragen en (voor de docent) een overzichtelijk leermanagementsysteem.

Nail Level Basics 1

In het eerste boek van de boekenserie 'Nail Level Basics' wordt ingegaan op het beroepsbeeld van de nagelspecialist. Zo leer je hoe je stap-voor-stap een nagelverzorgende behandeling uit kunt voeren. Ook kom je alles te weten over de anatomie en fysiologie van de nagel, hand en voet.

Nail Level Basics 2

Het tweede boek behandelt de nagelverstevigende en verlengende behandeling, maar ook de basis nailart. Daarnaast wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je stilettonagels zet, een airbrushbehandeling uitvoert, handpainting, fading en 3D-technieken toepast en wedstrijdnagels maakt.

Online leeromgeving e-learning

Online kunnen leerlingen een groot aantal vaktechnische instructiefilms bekijken waarin ze experts uit de branche aan het werk zien. Daarnaast bevat de leeromgeving ook checkvragen en (voor de docent) een overzichtelijk leermanagementsysteem.

Je kunt jouw Nail Level set via de online shop bij Visavi bestellen