ARCH Academy

 

ARCH ACADEMY biedt een unieke combinatie aan. Naast een goede vakopleiding leer je ook ondernemersvaardigheden.

 

Eigenaresse Loes Rikkers ziet het helaas vaak gebeuren. Cursisten starten vol enthousiasme aan een opleiding en na de opleiding valt het in praktijk tegen om een goed lopend salon op te zetten. Wat wij merkte is dat het vaak ontbreekt aan ondernemersvaardigheden. Hierdoor stoppen na verloop van tijd veel salons en dat is erg jammer. Daarom leren wij al onze cursisten niet alleen om een kei in het vak te worden ook leren wij de belangrijkste ondernemers skills.

 

De lessen zijn heel praktisch opgebouwd. De cursisten leren vaardigheden op het gebied van marketing, copywriting, adverteren en verkooptechnieken. Na de opleiding heeft de cursist een uitgestippelde route beschrijving en weet precies hoe ze een goedlopende salon kan opbouwen.

 

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. De opleidingen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 cursisten. Ook als er tijdens de opleiding problemen zijn met een bepaalde techniek of andere praktische oefening bieden wij je de mogelijkheid om gratis extra trainingen te volgen.

 

ARCH ACADEMY is erkend als Branche Erkend Opleider Nagelstyling. Dit keurmerk is een garantie voor kwaliteit van de opleiding van de aangesloten opleidingsinstituten.

 

Wil je graag meer informatie? Bekijk onze website of neem contact op.

 

 ARCH Academy
Bemmelseweg 54
6662 PB Elst (gld)
Tel. 026-8400022
Email: info@archacademy.nl
Website: www.archacademy.nl